Gyógymódok: Ananászos ételek, receptek

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 241 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 241 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 241 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 241 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Ananászos receptek, ételek

 

 

Ananászkrémes csirke
Ananászkrémes csirke receptje - ételek
ananászbanánborskorianderrizs
•4 csirkemellfilé
•1 ananász (darabolt, konzerv)
•20 dkg rizs
•1 teáskanál őrölt koriander
•pirospaprika
•1 banán
•őrölt bors
•só
•A díszítéshez
•korianderlevél
Az ananászkockákat a korianderrel és a pirospaprikával turmixoljuk. A hús vastag részén éles késsel "zsebet" vágunk, kívül-belül sóval és borssal rászórom, és az ananászpürével megtöltjük. Kivajazott tepsibe fektetjük, a megmaradt ananászkrémmel leöntjük, és jól átsütjük. A rizst sózott vízben főzzük meg, majd megszárítjuk. A töltött húst tányérokra fektetjük, szósszal leöntjük, rizzsel körítjük, és korianderrel díszítjük.


Ananászos csirkemellkockák rízzsel
Ananászos csirkemellkockák rízzsel receptje - csirkemell ételek
ananászfőzőtejszínlisztvöröshagymacsirkemellfejhúsleveskocka
•4 csirkemell
•1 konzerv ananász
•kb 2 dl főzőtejszín
•1 fej vöröshagyma
•só,bors
•1 bögre rízs
•1 húsleveskocka
•2-3 evőkanál liszt
A hagymát felkockázom és némi olajon megpirítom. A melleket apró darabokara vagdalom és beledobom a hagyma közé, majd néhány percig pirítjuk. Közben 2-3 dl vízben feloldom a húsleveskockát, aminek kb. felét a csirkemellre öntjük, majd tejszínt is adok hozzá. A megmaradt tejszínből és húslevesléből kevés liszttel habarást készítek. Belerakom az ananászt is és készre párolom majd behabarom. És persze közben hozzá adjuk a sót borsozom kedvünk szerint.
Köretnek rizst készítek mellé.

 

Ananászos répakocka
Ananászos répakocka receptje - ételek
ananászsajt
•2 doboz ananász befőtt, 50 dkg sárgarépa, 4 bögre / 60 dkg / liszt, 1 zacskó sütöpor, 2-3 teáskanál őrölt fahéj, csipetnyi só, 8 tojás, 2 bögre / 40 dkg / cukor, 2 bögre / 0,5 l / olaj, 15 gkd puha margarin, 1 zacskó vaniliás cukor, 20 dkg porcukor, 30 dkg tejszines krém sajt a favorit tömlős krém sajt tökéletes
Egy kb. 32x39 cm méretű tepsit megkenünk zsiradékkal. Az ananász befőttet leszűrjük, ha körszeletes feldaraboljuk, egy keveset félre rakunk díszítéshez. A répát megpucoljuk és lereszeljük.
A lisztet és a cukrot, az olajat egy 2,5 dl-és bögrével kimérjük. A lisztet a sütőporral, az őrölt fahéjjal és a késhegynyi sóval elkeverünk. A tojásokat keverő tálba ütjük és a cukorral és az olajjal robotgéppel krémesre vegyítjük.
A lisztes keveréket apránként az olajos tojáskrémbe vegyítjük, és a habverővel lazán a masszába dolgozzuk. beleszórjuk a répát és az ananász kockákat, és folyamatosan Összekeverjük.
A masszát lapáttal a tepsibe simítjuk, elő fűtött sütőben kb. 50 percig sütjük.
A krémhez a vajat a vaníliás cukrot és a porcukrot kikeverjük, majd lassanként hozzákeverjük a sajtkrémet is.
A krémet folyamatosan keskeny rétegben a tésztára simítjuk és ananász darabkákkal díszítjük.

 

Ananászos túrótorta
Ananászos túrótorta receptje - ételek
ananászcukormargarinporcukortejtúróvaníliás cukorzselatintojás
•5 tojás sárgája
•30 dkg porcukor
•2 csomag vaníliás cukor
•12,5 dkg margarin
•3 dl tej
•2 csomag 25g-os zselatin
•50 dkg túró
•1 doboz ananász konzerv
•1 bögre víz
A tojások sárgáját, a 30 dkg porcukrot, a 2 csomag vaníliás cukrot és a margarint kikeverjük. A 3 dl tejet és 1 csomag zselatint felfőzzünk, és a masszába vegyítjük. Majd hozzákeverjük a túrót. Az egészet egy kivajazott kapcsos tortaformába tesszük, és egy órára a hűtőbe fektetjük. Egy óra múlva rászórjuk a darabolt ananászt. A levéhez hozzáadjuk a bögre vizet, és hozzákeverjük a másik csomag zselatint, felfőzzük, és ha picit lehűlt, a tortára öntöm, és újra a hűtőbe tesszük. Másnap kiszedjük a formából, és fogyasztjuk. Jó étvágyat hozzá!


Ananászos pulykamell ragu
Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
1 konzerv ananász kocka
Fél csokor petrezselyem
5 dkg vaj
5 dkg keményítő
Fél citrom leve
Elkészítés:
Vágjuk kocka alakúra a pulykamellet, majd forgassuk meg a keményítőben. Olvasztott vajon megpirítjuk a kockákat. Öntsünk alá egy kevés levet a konzervből. Forgassuk át. majd öntsünk bele a lecsepegtetett ananász darabokat. Pároljuk egy jó 10 percet, majd hintsük picira vágott petrezselyemzölddel. Forgassuk át mégegyszer, és felforrósítottn párolt rizzsel tálalom.

 

 

 

 

Címkék: angie elixír

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

G ANGEL 3 hete új videót töltött fel:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu