Gyógymódok: Egészséges receptek 8.

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 242 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 242 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 242 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a ELIXÍR Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 208 fő
  • Képek - 452 db
  • Videók - 242 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 118 db

Üdvözlettel,
G ANGEL
ELIXÍR Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 network.hu

 network.hu

 
Caprese Saláta

Elkészítési idő: 10 Perc


Hozzávalók (kb 1adaghoz)

3szem nagy paradicsom
2szem mozzarella sajt (kb 200200 g)
őrölt fekete bors
extra szűz olívaolaj
balzsamecet
sok friss bazsalikomlevél

 

Elkészítés

1. A megmosott paradicsomot és a mozzarella sajtot kb 3 mm vastag szeletekre vágjuk - Miracle Blade III.

 

2. A szeleteket váltakozva, kör alakban egy tányérra rakjuk, majd kevés borsot őrlünk rá, valamint bazsalikomlevéllel dúsan díszítjük.

 

3. Bőven meglocsoljuk olívaolajjal, és pár csepp balzsamecettel.

 

4. Frissen szervírozzuk, igény szerint friss pirítóssal, vagy kétszersülttel.


Avocado pástétom recept

Hozzávalók:
4 avocado
6 szelet füstölt lazac
1 tasak zselatin
2 dl főzőtejszín
1 citrom
só, bors
Tabasco


Elkészítés:  
Egy téglalap formájú terrine-tálat vagy tortaformát kibélelünk folpack fóliával,majd a lazac szeletekkel.
Az avocadokat ketté vágjuk és a húsát beletesszük a mixer gépbe, rácsavarjuk a citrom levét, megfűszerezük , és hozzá öntjük a tejszínt és az egészet összemixeljük.Elkészítjük a zselatint majd enyhe tűzön összekeverjük az avocado pürével, és beleöntjük a terrin-tálba és lefedjük a maradék lazac szeletekkel,majd a  hűtőbe helyezzük egy   éjszakára.

 

Csicseriborsó Fasírt

Hozzávalók:
35 dkg csicseriborsó,
2 szelet sötét rozskenyér,
2 tojás,
2 fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
zsemlemorzsa,
olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
1 csokor petrezselyem,
1 babérlevél


Elkészítés:
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisztított hagymát és a babért. Amikor félig megpuhult, sózzuk. Ha megfőtt, lecsöpögtetjük és ledaráljuk. A kenyeret vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Összekeverjük a csicserikrémet a tojással, kenyérrel, a lereszelt hagymával, zúzott fokhagymával. Sóval, borssal, pirospaprikával, felaprított petrezselyemmel ízesítjük. A masszából kisebb gombócokat formálunk, ellapítjuk és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Főtt burgonyával és uborkasalátával körítjük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Címkék: angie elixír

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

G ANGEL 2 napja új videót töltött fel:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu